Bilişim Teknolojileri Dersliği
Projeksiyon ve Akıllı Tahta Dersliği
Müzik Dersi

Sayın Ziyaretçilerimiz Sitemize Hoş Geldiniz;

Öğrencilerimiz küçük yaşta bilgisayar kullanmayı öğrenmekte, ileri sınıflarda ise bu becerisiyle derslerini birleştirerek eğitimini ilerletebilmektedirler.

Gelişen ve yaygınlaşan internet kullanımı ile, internet teknolojisi adı altında bir alan ortaya çıkmış ve bilgiye erişimi geliştiren ve her gün yapısallaşma ve standartlaşma yolunda ilerleyen bu teknoloji bireyin kendini geliştirmesi ve ihtiyacı olan akademik bilgiye ulaşması için iyi bilmesi bir gereklilik halini almıştır.

Bu noktada bilgisayar eğitiminin kapsamları ve gereklilikleri bir kaç yıl öncesinden çok farklı bir duruma gelmiş ve bu eğitimdeki gerekliliklerin değişimi her yıl yenilenmesi mecburi bir süreç haline gelmiştir.

Öğrencilerimizi multimedya desteği ile donatılmış olan sınıf ve laboratuvarlarımızda, yaş ve bilgi düzeylerine uygun, problem çözme, motivasyon, dikkat becerilerini geliştiren, etkin öğrenmeyi destekleyen, eğitimi eğlenceli kılarak temel konuları işleyen, düşündüren ve öğrenmeye motive eden, günümüzde yaygın olarak kullanılan programların eğitimi verilerek öğrencilerimizin, güncel programlardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamaktır.

Amacımız, bilgiye ulaşma, problem çözme, bilginin işlenmesi ve sunulması becerilerini bütün öğrencilere kazandırmak ve onlara günlük hayatta bilgi teknolojisi araçlarını nasıl kullanacaklarını öğreterek, teknolojinin yaşamımızın her alanına girdiği çağdaş dünyada öğrencilerimizi bilgisayar konusunda en iyi seviyeye getirmektir.

Okulumuzda bilgisayar eğitimi,  Bilişim Teknolojileri dersi  olarak, yaş ve sınıflara göre planlı bir şekilde uygulanmaktadır. Bilgisayar derslerinin tamamı projeksiyon yardımıyla yapılmaktadır.

* Safa Koleji'nin bütün sınıfları multimedya donanımlıdır.Bütün derslerde teknoloji araçları aktif olarak kullanılmaktadır.
*Okulda tüm bilgisayarlar ortak ağ üzerinden birbirlerine bağlıdır ve çalışmalar bu doğrultuda yapılmaktadır.
*Bilgisayar Dersliğinde bulunan tüm bilgisayarlar yeni teknolojiye uygun LCD monitor ve N-Compiting sistemi ile donatılmıştır.
Safa Koleji olarak mutlu ve sağlıklı günler dileriz.