Anasınıflar
Bilişim Teknolojileri Dersliği
Görsel Sanatlar Dersliği
Müzik Dersi

Sayın ziyaretçimiz, sayfamıza hoş geldiniz. İlginize teşekkür ederiz.

PROJEKSİYON VE AKILLI TAHTA DERSLİĞİ

Öğrencilerimizin İngilizce dinleme-anlama, konuşma, okuma-anlama ve yazma becerilerini geliştirmek amacıyla projeksiyon odası aşağıdaki kullanım programı çerçevesinde İngilizce branş öğretmenlerimiz tarafından düzenli bir biçimde kullanılmaktadır. Projeksiyon odasında İngilizce dersleri interaktif şekilde işlenmektedir. Öğrencilerin İngilizceyi daha fazla sevmelerini sağlayıp, derse karşı ilgilerini artırarak motivasyonlarını yükseltmektedir. Dersler sırasında AKILLI TAHTA kullanılmakta, projeksiyon ortamında ders kitaplarının DVD’leri ve CD ROM’ları interaktif olarak izlenmekte, bolca pratik yaptırılmakta, okuma metinleri üzerinde de projeksiyonla yansıtılarak çalışma yapılmakta, öğrencilere akıllı tahtada ve bilgisayarla WORD sahifelerine İngilizce yazma çalışmaları yaptırılmakta, seviyelerine uygun İngilizce şarkılar dinletilmekte, İngilizce çizgi filmler izlettirilmekte ve internetten yararlanılmaktadır. Bu çalışmalar, öğrencilerimizin bu ortamdan büyük zevk almalarını sağlamakta, İngilizce birikimlerini ve performanslarını artırmaktadır.